Vrijgekomen domeinnamen

Uniek in Nederland. De enige gratis lijst met vrijgekomen domeinnamen en Domain Rating van AHREFS!

Hieronder tref je de vrijgekomen domeinnamen aan van vandaag. De lijst wordt elke dag bijgewerkt. Let op: het is dus ook zo dat domeinen die je vandaag ziet er morgen niet meer te zien zijn. 

Wil je weten wat je aan verlopen domeinen met SEO waarde kunt hebben? Lees dan hier de redenen om een verlopen domein te pakken.

Klik op het domein om te controleren of het domein nog vrij is en om het domein direct te registreren voor de laagste prijs van NL.

Meer power nodig?

Hoge DR score premium domeinen vind je hier. Klik op de laatste sheet om de nieuwste premium domeinen te bekijken. Deze lijst word 1x per week op zondag vernieuwd.

Wat is de DR score en waarom is deze belangrijk?

De DR-score van Ahrefs is een getal tussen de 0 en 100 dat laat zien hoe belangrijk een Domeinnaam is. Als een website een hoge DR-score heeft, betekent dit dat het een belangrijke en goede website is.

De DR-score is belangrijk omdat het je kan helpen te bepalen of een andere website goed genoeg is om er een link naar jouw website op te plaatsen. Als een website een hoge DR-score heeft en een link naar jouw website plaatst, dan is dat goed voor de SEO van jouw website.

Je kunt ook de DR-score van jouw eigen website verhogen door links te krijgen van websites met een hoge DR-score. Dit kan je helpen om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google.

De DR-score kan ook worden gebruikt om te kijken hoe belangrijk jouw concurrenten zijn. Als zij een hogere DR-score hebben dan jij, dan kan je zien wat je moet doen om hen in te halen.

Kortom, de DR-score is een belangrijk getal dat je kan helpen om beter gevonden te worden in zoekmachines en om te kijken hoe belangrijk andere websites zijn. Je kunt je eigen DR score hier bekijken als je dit interessant vind.

 

 

Scroll naar boven